Vytváříte obrovský vliv!

Zabere to jen 2 min času

VYTVÁŘÍTE OBROVSKÝ VLIV!!!

Ahoj,

Snili jste někdy o něčem? Měli jste nějaké velké přání?
Já jsem takové měl a díky Vám se mi vyplnilo. 

Já jsem si vždy přál žít mezi velkými osobnostmi. Já mezi nimi žiji, žiji ve společnosti Vás podnikatelů. Tomuto přání jsem šel naproti – to je pravda, ale bez vašeho rozhodnutí vzít zodpovědnost za druhé, dát lidem práci, smysl života a společně s nimi budovat ten náš Český spolek, bych svůj sen nenaplnil.

Velikost člověka se měří tím, jaký vliv umí vytvořit, jak prospěšný jeho vliv je, jaké závazky na sebe je ochoten vzít – a to nejen ty finanční, ale i ty společenské. Vy jste kdysi dostali nápad a měli odvahu se stát opravdovými osobnostmi.

Velcí lidé = velké problémy a já smekám před Vámi, protože tolik let trpělivě snášet protizáměry, které Vám jsou kladeny přes Vaši vytýčenou cestu a Vy přesto jdete dál. 

Takový zaměstnanec odchází z práce s tím, že druhý den přijde a udělá to, co má a všechno mu tak nějak automaticky přichází pod ruky… Má stroj, má prostor k práci, má materiál, má zakázky a má peníze – on ale vůbec netuší, že mu to někdo musel zajistit. 

A tak vůbec neví, že bez Vás by nebyla práce, zakázky, materiál, peníze atd. On si na to zvykl, a tak si toho co má, moc neváží.

Já to vím, kdo tvoří svět, kdo se rozčiluje, hádá se, hájí zájmy celé filmy a někdy se cítí zle a někdy i nespí, ale vždy ráno vstane a jde do akce, aby zajistil existenci své firmy, já Vím, kdo to je – jste to VY.

Svět netvoří politici, bankéři, soudy, úřady, svět tvoříte VY a tím dáváte možnost těmto lidem přežít. Pokračujte v tom, co děláte, protože bez Vaší vůle, síly, odvahy a velikosti by tento svět zanikl pod tíhou vytisknutých peněz!

VELKÉ DÍKY VÁM!!!

PEPA ORÁLEK
602 555 088
josef.oralek@litecom.cz