Velikost rozhodnutí

Zabere to jen 4 min času

Dobrý den, ahoj, Vám všem, co usilujete o lepší budoucnost pro nás Všechny.

Ano, jste to Vy, co každý den vstáváte a musíte se rozhodnout, kterým směrem zrovna dnes půjdete. A to Vaše rozhodnutí pomáhá v mnoha ohledech Vašemu okolí.

Tak vidíte roz hod nu tí je tím viníkem…. no ano.

Je pravdou, že každý člověk musí neustále o něčem rozhodovat, ale ty Vaše rozhodnutí zahrnují nejen Váš osobní život, ale nesobecky do něj zařazujete i mnoho jiných životů.

Například, když člověk spěchá na autobus. Autobus je již na zastávce a on se musí rozhodnout, zda poběží na červenou přes silnici, aby ten autobus stihnul… V tomto případě daný člověk myslí pouze na svůj prospěch.

Kdežto podnikatel, když rozhoduje o tom, že bude vyrábět nový druh sekačky, tak musí při tomto rozhodnutí počítat se všemi pracovníky – ohledně dostatku práce pro ně, musí počítat se všemi klienty – ohledně funkčnosti nového stroje, se státem (tedy s námi Všemi v ČR) – ohledně daňové zátěže a také možná s celým světem – ohledně ekologie. On myslí na prospěch mnoha lidí.

Oba výše uvedení se museli rozhodnout. Ale vidíte, co je na jejich rozhodování rozdílné – ano je to jejich velikost – velikost prospěchu, které svým rozhodnutím vytvoří.
Velká rozhodnutí dělají pouze lidé, kterým záleží na ostatních, a to jsi Ty – Ty jsi podnikatel.

Děkuji Vám za to, že to jste udělali. Kdysi to bylo to první a největší rozhodnutí, že jste se rozhodli stát se podnikatelem. A já Vám přeji, aby Vám toto rozhodnutí vydrželo ještě „5.000.000 životů“. A také, abyste se nenechali zastavit ničím a nikým. Ani v těch nejtěžších chvílích své cesty za vysněným cílem!

Vy jste velké osobnosti dnešní doby – tak jimi zůstaňte i nadále. S Vámi je svět lepší a krásnější.

A kdybyste někdy nevěděli jak dál, měli pocit, že ve Vašem podnikání něco není, jak má být, volejte, volejte, volejte. Volejte hned!
My jsme tu od toho, abyste nesnížili velikost svých rozhodnutí ani o milimetr.

Ještě jednou VELKÉ DÍKY a držím Vám palce!


Pepa Orálek
602 555 088
josef.oralek@litecom.cz
Litecom s.r.o.