Skutečně rozumíte svému podnikání?

Zabere to jen 7 min času

16. Podnikání

CHCETE POROZUMĚT SVÉMU PODNIKÁNÍ?

Je mnoho činností, které majitel firmy provádí, kterými se zabývá, a je mnoho slov, jimiž se dají činnosti majitele firmy vyjádřit. Víte, že mnoho z nich začíná na „P“?

Tak třeba: pes:), pro hlídací agentury jistě důležitý nástroj. Teď vážně, podívejme se, kolik výrazů na „p“ existuje – peníze, personál, prodej, podřízený, porada, plán, produkt, podnikatel, podnikání, prémie, padák (zlatý):), pohledávka, práce, příkaz, prognózy, nebo podpis, … Možná byste jich našli mnohem více. Každé toto slovo je pojem a dá se o něm a věcech, které skrývá, napsat mnoho slov. Já se chci zastavit u jednoho slova, u toho základního pojmu pro nás majitele firem, to slovo vyznačuje podstatu toho, co děláme, i když to tak na první pohled vypadat nemusí. Zastavíme se u slova PODNIKAT.

Co to je PODNIKAT nebo PODNIKÁNÍ? Takové nenápadné slovo, všichni známe jeho definici a někteří jí i rozumíme:). Já se tímto slovem začal zabývat z jednoho prostého hlediska, poněvadž jsem firmu založil pro Vás – pro podnikatele, a protože si alespoň myslím, že valná většina se cítíte být podnikateli, a já pro Vás chci dělat dobrou službu, tak Vám chci porozumět.

Věřím jednomu přírodnímu zákonu, čím více něčemu rozumím, tím lépe to jsem schopen dělat. Pokud porozumím PODNIKÁNÍ, budu lépe rozumět Vám a budu Vám moci dávat lepší službu a naše výsledky budou také lepší.

Myslím, že jsem v minulosti o podnikání cosi napsal, že jsem se tohoto tématu dotkl. Teď chci podnikání rozebrat do „šroubku“, chci Vám ukázat, jak snadno může člověk v podnikání vynikat a jak snadno může upadnout.

Poodhalím Vám tajemství, která skrývají příčiny úpadku podnikatele. Objasníte si základy PODNIKÁNÍ, a když člověk pochopí základy, pak může postavit velmi vysokou věž a nemusí se pod touto věží hrbit a s obrovským úsilím držet tuto věž, když přijde malý vánek. O vichřici ani nemluvím.

PODNIKÁNÍ JE SNADNÉ, KDYŽ MU ROZUMÍTE!

… a je těžké pro ty, kteří si myslí, že ho chápou, a ve skutečnosti mu vůbec nerozumí. Tam, kde jsou těžkosti, vždy najdete nepochopení.

Jedním z úkolů nás v Litecomu je odstranit všechna nepochopení, všechny předsudky, všechny pochyby, které se Vašeho podnikání týkají.


CHCETE POROZUMĚT SVÉMU PODNIKÁNÍ?

CHCETE POROZUMĚT SVÝM PODŘÍZENÝM?

CHCETE NAJÍT ODPOVĚDI NA SVÉ PROBLÉMY?

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek