Rozhoduje pouze jediná věc!

Zabere to jen 7 min času

15. Výsledky

VÝSLEDKY ROZHODUJÍ…

Já nemám rád tlak. Já nerad tlačím na lidi. Já nemám rád, když na mě někdo tlačí. Kolikrát jsem toto již slyšel? Proč začínám tak „negativně“?

Tento seriál různých hledisek chci zakončit jednou zajímavostí, s kterou je třeba počítat. Na poli výsledků (produktů), se setkáváme s tímto fenoménem celkem často. To, že výsledky rozhodují, není asi něco, co byste nevěděli, ale je to tak! Možná někdo může namítat, že tomu tak není, že jsou tu ještě konexe a peníze, ale tak daleko nechci zacházet.

Prostě se podívejte třeba na fotbalového útočníka nějaké reprezentace. Samozřejmě že do takové reprezentace se může dostat nějaký syn vlivného tatínka, ale většinou neuspěje, protože toto je hra na vysoké úrovni a vyžaduje hráče, kteří mají výsledky. Jen tak může taková reprezentace vyhrát.

Stejně i Vy hrajete svou podnikatelskou hru a k takové hře potřebujete hráče. Hráče, kteří v minulosti prokázali, že jsou produktivní, že dokážou na té či oné pozici vstřelit gól. Pokud nevypadne z rukou automechanika opravené vozidlo, tak tento automechanik nemá produkt, tudíž je neproduktivní a hraje hru na velmi nízké úrovni.

Však klient, kterému upadne za 300 ujetých metrů kolo, se určitě rozhodne pro jiný autoservis.

VÝSLEDKY ROZHODUJÍ!

I Vy se můžete rozhodnout, jestli budete mít ve své životně důležité hře hráče s ostrými lokty a výřečným slovníkem, kteří jsou schopni Vám prodat jakoukoli myšlenku, která vede k toleranci a lenošení. Nebo si pořídíte hráče, kteří umí vytvořit produkt, někdy s malými, či většími průpovídkami, ale to je jedno, oni mají výsledky a pokud tito hráči mají výsledek, budete mít výsledek i Vy.

Vrátíme se k úvodu tohoto příspěvku, jak s výsledky souvisí tlak? Jednoduše, bez tlaku výsledky nejsou. 
Však si vzpomeňte na nějakého kouče, který vedl svůj tým k titulu a při rozhodujícím zápase usnul na lavičce.
Nebo si vzpomeňte na nějakého kouče, který chodil po střídačce a stěžoval si všude, kde to šlo, že ti jeho hráči hrají hrozně, místo toho, aby zatlačil právě na ty své hráče.
Každopádně ten, co nemá rád tlak, tak těžko vyhraje.

BEZ TLAKU VÝSLEDKŮ TĚŽKO DOSÁHNETE!

Já Vám toto píši, protože není nikdo, kdo by zatlačil za Vás. Disciplína Vašeho týmu bude tak vysoko, jako ji nastavíte a budete vyžadovat. 

Vyžadujte, chtějte a dostávejte VÝSLEDKY, abyste měli co dávat dál. PROTOŽE VÝSLEDKY ROZHODUJÍ!!!

Vy, co nemáte rádi tlak, neradi tlačíte, nebo Vám dělá tlak potíže, těžko vychováte produktivní podřízené a podnikání se pro Vás může stát otroctvím a to nechci. Raději se zbavte nechtěného pocitu, který máte z „tlačení“, je to možné. Zavolejte mi

 

CHCETE PŘIVÉST SVÉ LIDI K VÝSLEDKŮM?

CHCETE PŘESTAT BÝT TOLERANTNÍ?

CHCETE BÝT ÚSPĚŠNÝMI MAJITELI?

VY, CO TOTO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek