Máte velké ztráty ve firmě? Nebaví Vás to už?

Zabere to jen 4 min času

15. Výsledky

…A CO SE „JEŠTĚ“ STANE, KDYŽ NENÍ VÝSLEDEK?

Ono je toho více, co se stane, když není výsledek. Když pominu, že nějaký ten odborář schovaný v davu musí vytvořit zmatek, aby se ve zmatku ztratil. Když pominu, že dostává šanci bankéř, který na mém manažerském selhání trhne nějakou tu korunu za úroky na půjčce. Když pominu to, že se dostává prostoru politikovi, aby podpořil neprodukci nějakou tou sociální podporou. Když pominu, že se do hry dostává nutnost vytvářet nové pojišťovací programy proto, aby chudinka nezodpovědná nemusela vytáhnout z kapsy nějakou tu kačku. Nebo když pominu, že neprodukce je nakažlivá a ti, co včera měli výsledky, dnes ví, že i za ne-výsledky se platí atd.

Je toho dost, a to jsem vyjmenoval pouze zlomek z vlivů, které dnešní společnosti dávají punc ekonomické džungle.

Vím, jsem hodně kritický a také jsem si zažil nějakou tu dobu lenošení! Jenže co se stane, když postoj „vy mi musíte dát peníze, protože tady jsem“ budeme mít všichni a nic za to nedáme, jsem sám zvědav, kdo nám upeče rohlík?

No nic, nebudeme plakat nad rozlitým mlékem. Je třeba se podívat na ten nejdůležitější důsledek neprodukce. Podívejte se, co se Vám stane, když Váš obchodník nemá produkt (nebo výsledek – jak chcete)! Obchodník se snaží, jezdí, volá, je milý, zapisuje poznámky, on najede stovky kilometrů, provolá desítky hodin, ale objednávku nedonese.

Otázka zní, kdo to platí? Kdo se o tohoto člověka s přezdívkou „to nejde“ musí starat? Jaká je odpověď?

LIDÉ BEZ PRODUKCE VÁS STOJÍ PENÍZE A ENERGII.

Žádný velký objev, jen připomenutí, že vidíte „přepracovaný“ personál s velkou slovní zásobou argumentů, že to nejde, víte dvě věci. Oni nemají výsledky a hlavně Vás to stojí peníze!!!

A to já nechci. Nechci, abyste byli bez peněz. Proto existuje způsob, jak dát věci do pořádku! Ten způsob existuje a já ho vyzkoušel v mnoha firmách a výsledky se dostavily.
Zavolejte!!! Chci, abyste měli výsledky i Vy.

 

CHCETE PŘIVÉST SVÉ LIDI K VÝSLEDKŮM?

CHCETE PŘESTAT BÝT ZBYTEČNĚ TOLERANTNÍ?

CHCETE BÝT ÚSPĚŠNÝM MAJITELEM?

VY, CO TOTO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek