Jste si sami sebou jistí?

Zabere to jen 5 min času

1. Důvěra

DÁVEJTE SVÉMU OKOLÍ JISTOTU


Jistota. Zažili jste to někdy? Když jste si jistí, že věci půjdou tak, jak jste řekli… Jistota je pro většinu civilizace něco, co musí mít. Dělník u pásu chce mít jistou práci, klient zase chce mít jistotu kvalitního produktu, manželka chce mít jistotu, že se manžel a děti vrátí domů, kde je teplo a uvařeno.

Jistota je motiv, který je brán jako samozřejmost, možná zvyk z minulého režimu; důvěra v minulý režim zanikla krátce po zrodu této ideologie. Komunismus již není u moci, ale falešné představy o jistotě v pilulkách v některých stále přetrvávají. To je na jedné straně problém, ale na druhé je to možnost pro Vás schopné, kteří umíte lidem jistotu dát.

Jistota je něco, co neexistuje, jistotu můžeme pouze každý den vytvářet v sobě a ve svém okolí.
Například profesionální tenista nezískal jistotu úderu tím, že mu ji někdo přidělil, musel tvrdě dřít a pracovat na sobě! Jeho trenér měl jistotu, že jeho svěřenec vyhraje, neboť ho musel každý den tlačit do tréninku i přes jeho odpor.

Opakem jistoty jsou pochyby. Už jste někdy viděli obchodníka, pochybujícího o sobě a o svém produktu, firmě nebo šéfovi, aby si získal důvěru svých klientů?

S NEJISTOTOU VYBUDUJETE POCHYBNOSTI A NEDŮVĚRU A VAŠE POKLADNA ZŮSTANE PRÁZDNÁ.

Dávejte jistotu svému okolí a dostanete zisk. Jistota je jedno z nejcennějších zboží na trhu a nikdo za Vás jistotu nevytvoří. Jistota není fixní plat, jistota je pocit, že stojím pevně a vím, že tady zítra chci být.
Jak tohoto stavu dosáhnout?
Jak se stát šéfem, o kterém se nepochybuje? Jak dávat lidem jistotu? Jak díky jistotě získávat větší důvěru svých klientů?

CHCETE MÍT JISTOTU POSTAVENÍ NA TRHU?
CHCETE BÝT JISTOTOU PRO SVÉ OKOLÍ?
BUĎTE JISTÝM A DŮVĚRYHODNÝM MAJITELEM FIRMY S VYSOKÝMI ZISKY!

Objednejte si schůzku s naším obchodníkem a on Vám s tím pomůže.


Josef Orálek