Dosáhli jste cíle? Dejte si další!

Zabere to jen 6 min času

14. Úspěšná firma

ÚSPĚŠNÁ FIRMA – ÚSPĚCH JE KONEC NEBO ZAČÁTEK

Když jsem běžel svůj první závod, byl to malý svratecký maraton, neměl jsem vůbec ponětí, do čeho jdu, můj kamarád mi řekl: „běž, to zvládneš“, a já se těšil na závod a na to, jak budu závodit s ostatními a třeba skončím na nějakém tom dobrém místě. Tak toto byla velmi naivní představa:). Já se rozběhl a běžel a kolem mne běželo mnoho lidí, cca asi za 10 km, už tam Ti lidé nebyli, dokonce chlapíci, kteří měli okolo 70 roků, zmizeli. Ptáte se kam? Dobrá otázka. Utekli mi!!! Asi na cca 25. kilometru jsem začal popocházet. Do cíle jsem prakticky přišel pěšky na hezkém předposledním místě. Za mnou byl přibližně osmdesátiletý stařík. A teď byl to můj úspěch? To Vám povím že byl!

V tom závodě jsem se seznámil s realitou. Zjistil jsem, co obnáší takový vytrvalostní běh. Jen jsem si před závodem plánoval něco, o čem jsem neměl moc představu. Pamatuji, že když jsem doběhl, tak jsem byl opravdu šťastný. Udělal jsem vše pro to, abych v tomto závodě dosáhl maximum.

Nezáleží na tom, jakou má úspěch podobu, jak se jeví pro ostatní, pro mě to byl velmi důležitý moment. Já od té doby byl na desítkách závodů a začal jsem se umísťovat v polovině startovního pole. Začal jsem porážet mnohem mladší soupeře. Uběhl jsem maraton atd. Součet mých úspěchů je velmi pestrý. Každý z nich má jinou podobu a každý z nich pro mě znamená moje malé vítězství!

Ten, kdo vidí úspěch pouze v tom, že se stal majitelem vesmíru, tak sice má velké cíle, ale čeká ho příliš velký skok, aby zvítězil. Navíc po takovém skoku většinou přichází „držkopád“.

Važte si každého úspěšného kroku vpřed, po každém takovém kroku přijde další a další a s každým posunem vpřed přichází i úspěch, i když malý, ale jistý. Tímto způsobem vytvoříte základy, o které se můžete poté léta opírat.

KAŽDÝ ÚSPĚCH JE START PRO DALŠÍ ÚSPĚCH.

Vážím si Vaší snahy postarat se o své okolí, dát lidem práci a lepší pohled do budoucna. Jste pro své lidi pevným bodem v této rozbouřené a nejisté době.

Děkuji Vám za Vaši trpělivost, za to, že zvládáte nástrahy a jdete nebojácně za svým cílem – ÚSPĚŠNOU FIRMOU.

CHCETE MÍT ÚSPĚŠNOU FIRMU?

NECHCETE SE SMÍŘIT S TÍM, JAK VÁM FIRMA FUNGUJE?

POJĎTE DO TOHO!

VY, CO TO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!

Josef Orálek