Funguje Vám ekonomika firmy?

Zabere to jen 7 min času

14. Úspěšná firma

ÚSPĚŠNÁ FIRMA MÁ FINANCE V POŘÁDKU

Jak jsou peníze důležité? Jaká je jejich hodnota? Peníze jsou velmi ožehavou otázkou, kterou řeší celá planeta. Kvůli penězům existují vědní obory, které do zmatku o financích zanášejí další informace a tím zmatek ještě rozšiřují. Pak jsou tu také daně – potřeby státu. Proto vznikla další pravidla o daních, účetnictví atd. a navíc tu máme novinku – dotace a další pravidla a zákony o financích. Kdo se v tom má vyznat.

Podívejte se, kolik lidí se věnuje ekonomice, ekonomii a účetnictví… Kolik lidí se snaží v tomto zmatku nastolit řád, nebo vysvětlit, proč se věci okolo peněz dějí.

Jen se podívejte na tento zmatek, když firma vystaví fakturu, už musí zaplatit daně. Takzvanou daň z „vystaveného papíru“.

Takže tady máme tři skutečnosti, peníze jsou velmi důležité a vládne v nich totální chaos. Takže nás to tak nějak nutí žít ve zmatku.

Představte si situaci, kdy na silnici panuje totální zmatek: jeden chce jet tam a druhý jinam, všichni troubí a silnice je přecpaná. Pro Vás je silnice velmi důležitá, musíte se po ní přepravit i s nákladem – jiná možnost není. Jak se cítíte?

FIRMA SE ZMATKEM VE FINANCÍCH ÚSPĚCHU NEDOSÁHNE!

Jak jsem řekl, ohledně potištěných papírků, kterým dáváme hodnotu díky svým výrobkům a službám, a bankéři je přeceňují. Firmy žijí ohledně používání peněz v totálním zmatku. A někteří majitelé již rezignovali a nechají se v proudu tohoto zmatku unášet a doufají, že je „někdo“ zachrání.

Nezachrání, zmatek vyhovuje spekulantům, kteří chtějí vydělat na penězích. Jsou lidé, kteří záměrně tímto zmatkem zakrývají své zlé úmysly ohledně společných financí.

Mít úspěšnou firmu se zmatkem ve financích? To je, jako kdybyste chtěli přeplout rozbouřený oceán na párátku, takovou šanci máte.

Peníze potřebují mít řád. Pořádek ve financích si uděláte jednoduše tak, že zavedete některá nezbytná pravidla do zacházení s nimi. Není jich moc, možná na prstech jedné ruky byste jejich počet napočítali. A toto je to nejdůležitější – abyste udělali pořádek ve financích, musíte dát stranou ty současné, ty, co zmatek vytvářejí!!!

Zavést pořádek ve financích je snadné, i můj pětiletý syn si je rychle osvojil. Vy, co si nevíte rady, tak mi zavolejte a já Vám s tím rád pomohu.


CHCETE MÍT ÚSPĚŠNOU FIRMU?

CHCETE MÍT SVÉ PENÍZE POD KONTROLOU?

NAUČTE SE PRACOVAT S PENĚZI!


VY, CO TOTO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek