Nedaří se Vám získat nové klienty?

Zabere to jen 6 min času

14. Úspěšná firma

ÚSPĚŠNÁ FIRMA NIKDY NEMÁ DOSTATEK KLIENTŮ

Vzpomínáte, jak jste začínali? Jak jste si chtěli vydobýt své místo na trhu? Kolik energie a úsilí jste do toho dali? A jaké to bylo bez prostředků, moderní techniky, zaměstnanců a zkušeností? Jak jste se cítili, když jste získali svého prvního, druhého a možná i třetího klienta?

To byly časy, každý den nějaký úspěch, každý den něco nového. A co se stalo po letech? Klientů plná databáze, výroba nestíhá, všechno nějak tak plyne. I když jsou nějaké ty problémy – dá se to přežít.

Kam se poděla ta dravost, ten elán? Jak to že se majitelé po čase smiřují s tím, co mají?

Je jedna všeobecná pravda, které se nedá vyhnout – stejně jako kámen, který hodíte, nakonec stejně padá k zemi, tak vše v životě se buď rozvíjí, nebo upadá (jde to buď nahoru, nebo dolů) – tomu, kdo věří na stagnaci, přeji brzké vystřízlivění.

Můžete se spolehnout na klienty, které máte? Můžete si být jisti, že zrovna Vám neodejdou, ale můžete uznat, že se to stává. Nepřeji nikomu nic špatného, jenže na světě se dějí různé věci, lidé přicházejí a odcházejí, je to přirozený vývoj – možná se Vám to někdy také stalo.

Proto:

ÚSPĚCH JE PODMÍNĚN SCHOPNOSTÍ NALÉZAT NOVÉ KLIENTY!

Už jsem se setkal s případy, kdy byl majitel jednoznačně přesvědčen o nesmrtelnosti svých obchodních vztahů a jednou ráno se probudil a neměl co vyrábět. Vztah je živá věc a každá živá věc může zemřít. Stejně i firma je živý organismus a může zaniknout.

Je to tvrdé, ale každá živá věc má možnost zůstat živá – a to je ta pozitivní stránka na tom všem. A nejkrásnější je to, že o životě Vaší firmy rozhodujete právě Vy!

Takže víte, jak to udělat? Víte, jak uchovat svou firmu živou a úspěšnou? Nepřestávejte v získávání nových klientů. A to, že nevíte jak, nevadí, od toho jsem tu já!


CHCETE MÍT ŽIVOU ORGANIZACI?

CHCETE PODNIKAT S JISTOTOU?

CHCETE SE ZBAVIT ZÁVISLOSTI NA SVÝCH KLIENTECH?


VY, CO TO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek