Jaký je základ podnikání?

Zabere to jen 5 min času

1. Důvěra

DŮVĚRA


Pro dosažení úspěšné firmy je podstatná důležitost (mít moc a vliv). Aby se člověk stal pro druhé důležitým, musí si získat jejich důvěru. Důvěru má člověk, který ví, že je autoritou, že to, co řekne, je bezpochyby pravda, a že tam, kam míří, vede správná cesta a jeho okolí ho následuje.
Autorita je osoba, která je autorem výroku, cíle, díla, nebo věci, a jiní tyto výroky, cíle, díla nebo věci přijímají a následují je nebo používají.
Například majitel firmy rozhodne: naším cílem je být největším dodavatelem „gumových kačenek“ na českém trhu. Celá firma (zaměstnanci) tento cíl přijímá s důvěrou a majitel je pro ně autoritou, protože jeho cíl je pro celou firmu cenný a všichni mu věří.

DŮVĚRA JE POCIT JISTOTY DO BUDOUCNA.
BEZ DŮVĚRY NEJSOU ZISKY ANI PROSPERITA A FIRMA ZANIKÁ.

Pro vytváření úspěšné firmy je důvěra nezbytná. Abych se stal úspěšným, musím si získat důvěru zaměstnanců, klientů, dodavatelů a prakticky celého svého okolí. Ale jak ji dosáhnout?

V dnešní době se s důvěrou příliš nepracuje, podle některých je důvěra jenom slovo, které se použije při nalákání voliče k volební urně, aby někteří mohli „vládnout“ této zemi. Po vhození volebního lístku je důvěra ta tam a už není potřeba a nálada „houstne“.

POKUD ČLOVĚK NENÍ SCHOPEN ZÍSKAT SI DŮVĚRU SVÉHO OKOLÍ A UDRŽET SI JI, NIKDY NEZÍSKÁ ÚCTU A NESTANE SE OPRAVDU ÚSPĚŠNÝM.

Můžete si říci já, já, já jsem přece důvěryhodný, tak proč nemám ten úspěch? Chcete najít odpověď? Dostanete ji!!!
Vytvořit důvěru je velmi snadné a udržet ji vyžaduje trošku úsilí, ale ztratit ji lze hodně rychle a Vaše veškerá práce byla zbytečná!!!

EXISTUJE DEVĚT ZÁKLADNÍCH PRAVIDEL K VYTVOŘENÍ DŮVĚRY. TATO PRAVIDLA I S KOMENTÁŘEM ODE MĚ DOSTANETE V NÁSLEDUJÍCÍCH TÝDNECH.

Existuje trénink, jak dosáhnout vyšší důvěryhodnosti, není těžký, ale uspěje jen ten, kdo o to opravdu stojí.

CHCETE BÝT AUTORITOU A DŮVĚRYHODNOU OSOBOU, VYTVÁŘEJÍCÍ JISTOTU PRO SEBE I OKOLÍ?

Objednejte si jednodenní konzultaci a trénink – JAK BÝT DŮVĚRYHODNÝM MAJITELEM FIRMY?

Držím Vám palce!

Josef Orálek