Jak tvořit úspěšnou firmu?

Zabere to jen min času

14. Úspěšná firma

ÚSPĚŠNÁ FIRMA VYTVÁŘÍ SVŮJ PROSTOR

Existuje pořekadlo, kdo si počká, ten se dočká. Na tuto větu se mohu dívat jako na výzvu k trpělivosti a ono to tak může vypadat a trpělivost je jistě v podnikání výhoda. Podívejte se se mnou na tuto problematiku z jiného hlediska.

Slovo trpělivost má ve svém základě trpění, tzn. „klidně snášet bolest, námahu, čekání“. Takže si přeložíme pořekadlo, kdo si potrpí, ten se dotrpí:). A právě toto je ono. Třeba rybář, který ve vlhku a zimě kouká na vlasec, až se napne, může přistoupit na čekání.

Ale co podnikatel? Může čekat, až „to“ přijde? Je mnoho lidí, kteří čekají, až jim přijde důchod, až obchodníkovi přijde poptávka, až zaměstnanec dostane rozum, až se podnikateli firma rozšíří, až budou lepší podmínky pro obchod. Prostě máme mnoho příležitostí pro čekání.

Tito čekatelé tvoří valnou část populace. Vždyť Afrika, celý kontinent – vlastně její valná část čeká, až přiletí letadlo a „něco shodí“. Podívejte se, kam se dostala kvůli svému čekání – ostatní svět se jí vzdálil na míle daleko. Těžko ho dožene.

Čekání na štěstí je tím nejlepším způsobem, jak zabít svoje nejlepší léta v životě. Jestli jste čekali a přišlo právě Vám tak gratuluji, napište mi, jak jste to udělali a vytvoříme spolu čekací školu:).

Pokud chcete přijít o nejlepší léta, pokud se chcete dívat na konkurenci z konce startovního pole – čekejte, až „to“ přijde.

ÚSPĚŠNÁ FIRMA NEČEKÁ, ÚSPĚŠNÁ FIRMA SAMA TVOŘÍ SVŮJ PROSTOR.

Prostorem myslím podnikatelský prostor, prostor pro tvoření, prostor, kde realizujete svoje plány. Prostor Vám nikdo nedá. Podívejte se na to z tohoto pohledu – vezměte myšlenku a vložte ji do malého prostoru – jakou bude mít možnost rozvinout se? Teď ji vložte do velkého prostoru a představte si jak expanduje. Rozumíte?

Pokud Vy majitel firmy, neumíte vytvořit prostor, neumíte zajistit, aby takový prostor existoval, Vaše podnikání bude velmi omezené, a když k tomu přidáte „trpělivost“ typu „však jednou se to musí otočit“, nemusíte se dočkat a to Vám nepřeji.

Jak účinně vytvořit prostor pro Vaše podnikání? Jak jednoduše vytvořit hřiště pro Vaši hru? Jak získat neomezené možnosti? Zavolejte, Vy tu schopnost máte, já Vás jen postrčím – již jsem to mnohokrát dokázal – přečtěte si reference.

JAK ZAJISTIT RYCHLOU EXPANZI?

CHCETE MÍT ÚSPĚŠNOU FIRMU?

CHCETE SKONČIT SE VŠÍM TÍM ČEKÁNÍM?

VY, CO TO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek