Pracují pro vás ti nejlepší?

Zabere to jen 5 min času

14. Úspěšná firma

FIRMA JSOU LIDÉ A ÚSPĚŠNÁ FIRMA JSOU ÚSPĚŠNÍ LIDÉ

Existují technologie, kterými se podnikatelé snaží nahradit schopnosti svých lidí, hledají v nich řešení pro některé nedokonalosti svých podřízených…

Někteří si řeknou „to je zase moudro“ – souhlasím. Mám za sebou stovky konzultací a tréninků v různých firmách. Tou růzností myslím, že se tyto firmy liší velikostí, zaměřením, umístěním nebo strategií. Ale všichni podnikatelé měli jednu touhu – být úspěšní. Oni chtěli být úspěšní a hledali řešení. Hledali funkční technologie, které je k úspěchu dovedou. A technologie jsou tu, aby pomohly. Ale pokud obsluha takové technologie neumí dělat dobře svou práci, nedosahuje kvalitních výsledků, každá technologie se stane nepotřebnou komplikací.

Například obchodník: používá perfektní objednávkový systém, má super e-shop, používá ty nejmodernější informační technologie, ale on sám neumí obchodovat – on sám není schopen přesvědčit jiného člověka, aby koupil – žádná sebelepší technologie ho nezachrání!

Máme tady několik faktů. Schopnosti lidem nepřináší technologie, schopnosti si musí člověk osvojit sám. Schopní lidé na stromech nerostou:), proto je těžko podnikatel někde může utrhnout. Nebo můžete do nekonečna čekat na zachránce, který Vám pomůže s tím zmatkem, co kolem sebe máte:).

ÚSPĚŠNÁ FIRMA SI VYCHOVÁVÁ ÚSPĚŠNÉ LIDI.

Kdo umí najít a vytrénovat lidi ve schopný personál, má úspěšné lidi a ti dělají úspěšnou firmu. Kdo věří na stroje a čeká, že ho někdo přijde zachránit – nemusí se dočkat. Konkurence nespí a život je krátký, tak ho nepročekejte. Já věřím ve Vás.

Vytvářejte úspěšné organizace, naučte se správně hledat, odhadnout a vytrénovat člověka, on Vám to vrátí. Vy, kdo víte, že Vám to moc nejde, zavolejte. Jsem tu od toho, abych s tím pomohl.

CHCETE MÍT ÚSPĚŠNOU FIRMU?

CHCETE MÍT ÚSPĚŠNÉ PODŘÍZENÉ?

CHCTE BÝT ÚSPĚŠNÝMI MAJITELI?

VY, CO TO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek