Máte už úspěšnou firmu?

Zabere to jen 5 min času

14. Úspěšná firma

MŮŽETE MÍT ÚSPĚŠNOU FIRMU?

Kdybych tomu nevěřil, tak bych svou práci dělat nemohl. Já zažil úspěchy, neúspěchy i tvrdé pády, po kterých jsem si dlouho ošetřoval modřiny:). To vše se stalo a myslím si, že by se mi to stalo při jakékoli aktivitě, kterou bych v životě dělal. Tomu říkáme vývoj. Prostě cesta za úspěchem je vydlážděna překážkami, kde občas narazíme, a není nic, co by mě zastavilo nebo mi mou snahu o vybudování úspěšné firmy znechutilo.

Churchill jednou řekl: „Nikdy neustupujte. Nikdy, nikdy, nikdy, nikdy v maličkostech ani ve velkých věcech o kus ani o kousek, ledaže byste ustoupili cti a dobrému mravu. Nikdy neustupujte před nátlakem, nikdy se nepoddejte zdánlivě zdrcující převaze soupeře.“ No, byl to válečník. Ale přece jen na cestě za vytvořením úspěšné firmy si z tohoto jeho moudra i my podnikatelé něco vzít můžeme.

Pokud chceme mít úspěšné firmy, zaměstnávat mnoho lidí, dodávat dobré výrobky a služby, mít dobrou pověst, neexistuje žádný zlý záměr, který by nás od našeho cíle mohl odradit. My majitelé můžeme narazit, mohou nás odrazovat, mohou se nám vysmívat, ale cíle nám nikdo vzít nemůže, a pokud si cíle vzít necháme, tak nemáme kam jít, nemáme čeho dosáhnout.

Cílem majitelů firem je mít úspěšné firmy. Chcete mít úspěšnou firmu? Ano, tak to chtějte. Nenechte si nakukat různá „moudra“ jako: to nedokážeš, dobře už bylo, v dnešní době to jinak nejde, úspěch se neodpouští a různé jiné narážky, které Vám síly nepřidají. Lidé, kteří se Vás pokoušejí „varovat“, mají své osobní zájmy, které nejsou úplně v souladu s tím, abyste měli úspěšnou firmu. Pokud by okolí, jež Vás zrazuje z Vaší cesty, ať už činy, nebo pouze tvrzeními, mělo pravdu – jak by to s námi Všemi dopadlo? Proto:

PONECHTE SI SVŮJ ÚSPĚCH VE SVÝCH RUKÁCH!!!

Úspěšná firma je skupina lidí a každý pracovník v takové skupině po úspěchu touží a dělá maximum proto, aby uspěl jako jedinec a také aby uspěl v rámci celé skupiny.

Vývoj je něco, co lze těžko zastavit, a to je Vaše výhoda, pořád je možné se vyvíjet, pořád je možné jít dál. Úspěšná firma je firma, která se nezastaví, která se nekrčí před velikostí trhu. Úspěšná firma je firma, která jde dál.

My v Litecomu jsme tu proto, abyste se nezastavili, abyste byli efektivní, abyste měli úspěch jako majitelé a abyste měli úspěšné firmy.


CHCETE MÍT ÚSPĚŠNOU FIRMU?

CHCETE MÍT ÚSPĚŠNÉ PODŘÍZENÉ?

CHCTE BÝT ÚSPĚŠNÝMI MAJITELI?

VY, CO TO CHCETE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek