Umíte si říct o peníze?

Zabere to jen 6 min času

12. Peníze

CO MAJÍ SPOLEČNÉHO PENÍZE A KOMUNIKACE?

Na první pohled zhola nic. Peníze jsou hmotný předmět – inkoust na nějakém papíře. Komunikace je nehmotná záležitost probíhající mezi lidmi při snaze předat si myšlenky. Stejně jako se v dnešní době změnila forma peněz na elektronickou položku, tak i forma komunikace může mít různé formy, dokonce i tu elektronickou.

Lidé se celý život pokoušejí najít cestu k dostatku financí, hledají nějaký jednoduchý zákon, nějakou jednoduchou pomůcku, která by navýšila jejich konta. Někteří ji našli, někteří trpělivě hledají, někteří tvrdí, že neexistuje a spokojí se s málem a někteří došli tak daleko, že se navždy vzdali touhy mít nějaké peníze.

V celé historii lidstva existuje jeden přírodní zákon – zákon, který ovlivnil mnoho bytostí toužících po bohatství. Tomuto zákonu se říká přírodní zákon. Proč je přírodní? Z jednoho prostého důvodu. Tento zákon nelze změnit. Z toho vyplývá, že když ho kdokoli, kdo chce být úspěšný, nezná, jeho snahy jsou velmi intuitivní a často dříve nebo později selže. Nechci Vás strašit! Já vím, jak těžké bylo pro mě vydělat pár korun před tím, než jsem si tento zákon objasnil, a jak mi to jde dnes – neříkám, že to je lehké – to rozhodně není, ale mám se čeho chytit. „Pokus-omyl“ se již v mém případě nekoná.

Například když budu chtít řídit auto a nebudu znát základní zákonitosti řízení auta a půjdu stylem pokus-omyl, co se asi přihodí?

Znát základní zákony financí se vyplatí. Vyzkoušejte si postavit dům bez základů – opravdu náročné.

Finance mají několik základních zákonů. Není to jen jeden, o kterém se zmiňuji. Jsou jednoduché jako facka. A dokonce si troufnu říci, že je většina lidí zná, ale tak nějak na ně pozapomněla. Já Vám jeden z nich připomenu.

Tento zákon se týká peněz a komunikace, má úzkou souvislost s komunikací. Takže tady máme dva faktory – finance a komunikaci. Jsou to tak spojené věci, že siamská dvojčata jsou proti nim vzdálení příbuzní.

ČÍM VÍCE KOMUNIKUJETE, TÍM VÍCE PENĚZ MŮŽETE ZÍSKAT…

Samozřejmě je tu kvalita a způsob komunikace. Také tu hraje roli nápaditost a efektivita komunikace, ale úplný a neměnný základ vlastnění peněz je právě ve schopnosti komunikovat ve velkém.

Co to je komunikovat ve velkém? Jaké jsou další zákony finančního úspěchu? Toto vše si můžete objasnit a následně zavést ve svých firmách. Již nejednou se mi to povedlo, tak nevidím důvod, proč by to nešlo s Vámi, proč Vy byste měli jít cestou pokusů a omylů.

Zavolejte mi – jsem připraven to s Vámi rozjet!

CHCETE ZNÁT TAJEMSTVÍ PROSPERITY?

CHCETE UMĚT POUŽÍVAT KOMUNIKACI KE ZVÝŠENÍ SVÝCH ZISKŮ?

CHCETE ZNÁT VŠECHNY PŘÍRODNÍ ZÁKONY, KTERÉ OVLIVŇUJÍ FINANČNÍ ÚSPĚCH?

CHCETE MÍT SVÉ FINANCE V POŘÁDKU?

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEME!!!


Držím Vám palce!


Josef Orálek