Máte dostatek peněz z Vašeho podnikání?

Zabere to jen 5 min času

12. Peníze

PROČ PENÍZE…

Protože to je téma. Téma v „top 10“ témat tohoto světa. Proto jsem se rozhodl penězům, financím, prachům, chechtákům, kačkám, a kdoví ještě kolik názvů bych našel, věnovat pozornost v několika následujících příspěvcích.

Od pradávna, už ani nevím, kdy to bylo, hrají peníze významnou roli v osobních, rodinných, společenských a pracovních oblastech života prim. Lidé toužili, touží a toužit budou po bohatství a symbolem bohatství jsou peníze.

Kdo z Vás by nechtěl být bohatý? Kdo z Vás by nechtěl dopřát sobě, dětem a rodině luxus? Kdo z Vás by nechtěl mít peníze? I takoví lidé jsou – oni říkají „já k ničemu peníze nepotřebuji“. Pokud umí lovit v lese králíky, tak potom „možná“, bez peněz přežijí :).

V současné společnosti potřebují lidé k přežití peníze, potřebují jíst, pít, bydlet, jezdit – to vše vyžaduje nějakou tu korunu. Když peníze nemáte, je to trestný čin, protože nic není zadarmo a ten, kdo peníze nemá, musí začít krást.

NEMÍT PENÍZE JE NEBEZPEČNÉ.

Co Vy? Chcete mít peníze? Můj zájem je zajistit, aby podnikatelé nebyli v nebezpečí, a udělat vše pro to, aby měli spoustu peněz.

Když se podíváte na své podnikání, když nemáte na zaplacení faktur, hrozí Vám soudem, když nemáte na zaplacení lidí, hrozí Vám soudem. Takže okolo peněz je spousta nebezpečí.

Není tedy lepší mít peníze a do takových nebezpečných situacích se nedostat? Když jsem začal rozvíjet aktivity společnosti Litecom a začal studovat problematiku podnikání ze všech možných i nemožných hledisek, zjistil jsem jednu věc – POKUD NEROZUMÍM NĚČEMU, NEJSEM SCHOPEN TO ZÍSKAT A OVLÁDAT A JSEM OHLEDNĚ TOHO V NEBEZPEČÍ.

Z toho vyplývá to, že pokud porozumím penězům, tak jsem schopen je získat a ovládat. V následujících několika týdnech budu usilovat o to, abyste i Vy dosáhli porozumění problematice peněz a abyste mohli více pochopit, jak s nimi zacházet. Tak ať se nám to povede.


CHCETE MÍT DOSTATEK PENĚZ?

CHCETE VĚDĚT, PROČ NĚKTEŘÍ MAJÍ PENÍZE A JINÍ NE?

CHCETE BÝT TĚMI, CO OVLÁDAJÍ PENÍZE S PŘEHLEDEM?

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEME!!!


Držím Vám palce!


Josef Orálek