Mohu lehce získat nové zákazníky?

Zabere to jen 6 min času

10. 21 kroků k nesmrtelné firmě

21. ZVYŠ SVOU DŮLEŽITOST

Je tady úplné finále a poslední krok za nepřemožitelností Vašeho podnikání. Byla to dlouhá cesta. Vy, co jste vydrželi, máte základ pro upevnění Vaší pozice a jste právě připraveni na start k lepším výsledkům, pokud jste již neodstartovali. Takže je tady Váš poslední jednadvacátý krok – je opravdu poslední?

Efektivní využití všeho, co jste v životě dosáhli, je právě jedním ze základů úspěchu každé firmy. Nejlepší cesta k dalším klientům je cesta přes klienta, který již od Vás službu dostal.

Nikdo není tak uvědomělý, nemá pro Vás takovou náklonnost, nemá k Vám tolik důvěry jako právě Váš spokojený klient. Pokud je přesvědčený, pokud je udržován stále v nadšení, že Vás našel, že se pro Vás rozhodl a Vy jste ho nezklamali, je tím, kdo Vás může rozšířit jako mor.

Zaměstnanec, který pro Vás pracuje, je oddaný Vašim cílům, vidí, že aktivity firmy dávají smysl, nosí výsledky a vytváří nové pevné vztahy, je chodící propagací Vašich záměrů.

Dodavatel, který ví, že pomáhá v dobré věci, že podporuje cíle, které jsou pro celou společnost prospěšné a nesou výsledky, má sám větší zájem na tom, abyste ještě více existovali.

Ten, kdo nedokáže ukázat a stále zvyšovat uvědomění okolí o své existenci a důležitosti, mrhá a plýtvá tím, co dosáhla jeho organizace v jeho čele.

Například, Vaše dítě, přítelkyně, manželka, prostě někdo z blízkého okolí dosáhne úspěchu a sdělí Vám ho, co uděláte? Je to jako řetězová reakce. Vy se chlubíte jejím úspěchem a jste pyšní, i když jste ho sami nedosáhli. Třeba moje sestra byla tento rok druhá na mistrovství Evropy v skupinových moderních tancích dospělých žen. Jaké jméno jsem jí vytvořil?

To je jen jedna forma, jak dosáhnout vzniku nových vztahů.

NEVYUŽÍVÁŠ-LI AKTIVNĚ DOBRÉHO JMÉNA V TVORBĚ NOVÝCH VZTAHŮ – NADŘEŠ SE V OBCHODĚ.

Lidé stále vymýšlí, jak prodat draze, jak získat kvalitního klienta, jak rozšířit své služby, jednoduše jednadvacátým krokem je uvědomění Vašeho okolí, jak jste dobří!!!! Věřte, že není nic účinnějšího, jak dosáhnout nepřemožitelnosti.

Vám, co si poradíte, přeji hodně štěstí. Vy, co nevíte, jak zajistit to, aby Vás Vaše okolí doslova „žralo“, je tu mnoho způsobů, jak vytvořit nejúčinnější prodejní sítě světa!!!

CHCETE, ABY SE VÁM OBJEDNÁVKY JEN HRNULY?

CHCETE, ABY VÁS VAŠE OKOLÍ RESPEKTOVALO?

CHCETE, ABY SI VÁS VAŠI ZAMĚSTNANCI VÁŽILI A BYLI VÁM ODDANÍ?

SPLNTĚ JEDNADVACÁTÝ KROK NA CESTĚ ZA NEPŘEMOŽITELNOU FIRMOU

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek