Chcete mít funkční marketing?

Zabere to jen 5 min času

10. 21 kroků k nesmrtelné firmě

7. ÚČINNÝ MARKETING DĚLÁ OBCHOD EFEKTIVNÍM

Kdo z nás by nechtěl, aby naši klienti stále toužili po našich výrobcích nebo službách? Kdo z nás by nechtěl, abychom byli schopni prodávat jako na běžícím pásu? O tom, jak jsme a nejsme úspěšní v obchodě, rozhoduje to, jak dobrý, nebo špatný děláme marketing.

Marně si vzpomínám, kdy bych alespoň jeden týden neslyšel, „potřebuji mít marketing, ale já nevím, jak se to dělá. Když nemáme marketing, těžko můžeme očekávat, že vytvoříme účinný marketing, a pak jak chceme mít obchody bez náhod a štěstí?

Je mnoho firem, které nabízí marketing v různých podobách, podobách, které asi znáte, jako reklama v novinách, www stránky, letáky atd. Ti, co se spolehnou na tuto formu, mohou nějaký ten obchod získat. Když slyším, jaká je úspěšnost těchto aktivit – opět zůstáváme v rovině náhod a štěstí.

Pokud chcete marketing do svého podnikání zavést, je třeba úplně nejdříve znát, co to ten marketing je!
Takže marketing je soubor akcí, které jsou třeba k tomu, aby přilákaly pozornost a zajistily chuť si koupit Váš výrobek, tedy v podstatě prodat zákazníkovi. Účinný marketing se pozná podle toho, že takové akce jsou činěny s maximálním dosaženým efektem.

Pokud jsem schopen díky jedné chytré komunikaci přitáhnout 1 000 potenciálních zákazníků, je to efektivní cesta, oproti 1 000 komunikacím, které přitáhnou jednoho potenciálního zákazníka. Mám zkušenost, že ty nejefektivnější věci jsou ty nejjednodušší, ale bohužel velmi nepopulární, a proto se jim lidé vyhýbají. Tak hledáme náhražky v podobě reklamních agentur, IT firem, hostesek a poštovních služeb.

ÚČINNÝ MARKETIG DĚLÁ OBCHOD ÚSPĚŠNÝM.

Když chcete nechat zodpovědnost za marketing na jiných – to je možné, dokonce i potřebné, ale jak chcete zjistit, že to ten Vámi vyvolený dělá dobře, když nevíte, jak má účinný marketing vypadat? Pak nezbývá než se spolehnout. Přitom marketing je tak jednoduchá činnost a v podstatě já, když se podívám na svůj život, dělám marketing stále.

Vždy když nevím, snažím se dozvědět a to samé jsem udělal v oblasti marketingu, tuto oblast jsem prozkoumal a v praxi vyzkoušel a stále tuto oblast rozvíjím. Zjistil jsem pár překvapivých zjištění, pár pravidel, bez kterých je účinný marketing pouze snem mnoha podnikatelů. Zavolejte mi a zavedeme účinný marketing, který budete moci sami řídit.

CHCETE VĚDĚT, CO TO JE ÚČINNÝ MARKETING A JAK FUNGUJE?

CHCETE MÍT VÍCE ZAKÁZEK, NEŽ JE SCHOPNA VÝROBA NAPLNIT?

CHCETE SPLNIT SEDMÝ KROK NA CESTĚ ZA NEPŘEMOŽITELNOU FIRMOU?

SPLŇTE HO!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek