Jak zajistit bezpečnost firmy?

Zabere to jen 7 min času

10. 21 kroků k nesmrtelné firmě

2. JE NUTNÉ ZAJISTIT BEZPEČNOU EXISTENCI FIRMĚ?

Tento svět je velmi komplikovaný. Bylo vytvořeno tolik zmatků, které způsobily, že lidé dnes neví, co je vlastně pravda. Je vytvořeno tolik zákonů, že kdybychom si je měli pamatovat, tak se můžeme přirovnat z hlediska paměti k nejvýkonnějším počítačům.

Teď není úplně nutné zabývat se, jak tento zmatek vznikl – o tom jindy. Ale co je nutné se naučit – žít v této spleti zákazů, příkazů, povolení, předpisů, vyhlášek atd.

To, co je výše uvedeno platí pro jedince. My podnikatelé máme toto bludiště ještě zamotanější a hledání cesty ven ze zmatku okořeněno o zákony týkající se našeho podnikání. Všechny ty pracovní, obchodní, občanské zákony a kdoví jaké další, nám říkají jak se chovat, nebo co dodržovat, abychom se nedostali do křížku se systémem zvaným justice. Kdo z nás by chtěl být – jak se říká „semletý systémem?“

Takže shrnuto – podtrženo. Je to pro nás takový zmatek podpořený dalším zmatkem. Takže vlastně vzniká poptávka na vyřešení zmatku. Advokátní kanceláře, daňoví poradci, auditoři a další mají za úkol tímto zmatkem nás provést.

Když kráčíme za podnikatelským úspěchem, můžeme se setkat se špatnými záměry lidí, nebo můžeme udělat (asi každý udělá) pár chyb z nevědomosti zákonů a vyhlášek. Tyto chyby mají za následek ztráty času, peněz, sebevědomí a někdy berou i naděje!

Například postavíme dům, krásný, za patnáct miliónů korun, chceme v něm rozvíjet své podnikání v oblasti zpracování kovů – prostě řezat, ohýbat, svařovat, lakovat, a to vše na tři směny. Začneme a za týden na nás přijde stížnost za rušení nočního klidu. Proč? Protože jsme si nezjistili všechny omezení pro prostor, do kterého jsme investovali.

VÉST FIRMU BEZ ZABEZPEČENÉ EXISTENCE JE JAKO JÍT PO LANĚ NAD PROPASTÍ.

Vždy je lepší mít zodpovězené otázky práv a povinností dopředu než pak hodiny prosedět u soudu obhajobou, „my jsme to nevěděli“. Podnikejte a mějte při sobě vždy někoho – kdo Vás provede zmatkem paragrafů. Budete mít čistější hlavu a bezpečnější budoucnost. Existuje mnoho systémů ochrany, ale je jeden, který je zaručeně funkční a zjednodušuje každý problém. Chcete ho znát?


CHCETE BÝT OPOROU PRO SVOU FIRMU?

CHCETE ZAJISTIT FIRMĚ BEZPEČNOU BUDOUCNOST?

CHCETE SPLNIT DRUHÝ KROK NA CESTĚ ZA NESMRTELNOU FIRMOU?

SPLŇTE HO!!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek