Je možné přeskočit do vyšší ligy podnikatelů?

Zabere to jen 6 min času

10. 21 kroků k nesmrtelné firmě

JE MOŽNÉ PŘESKOČIT DO VYŠŠÍ LIGY PODNIKATELŮ?

Je možné všechno na tomto světě:), každý z Vás může být extraliga v tom, co dělá anebo taky nemusí – je to na Vás.

Slovo „přeskočit“ jsem použil záměrně, protože v nadcházející době nás čeká 21 kroků, které vedou do vyšší ligy, a nechci dělat svou práci zbytečně. Ty kroky lidem po staletí pomáhají realizovat a organizovat jakoukoli aktivitu v životě. Tyto kroky nebudou nic neznámého, nic z čeho by Vám „spadla čelist“.

Jenže proč se mnozí ohledně podnikání dostali do zmatku nebo slepé uličky? To je otázka. Jeden z důvodů je, že chtěli přeskočit, tedy vynechat, jeden z kroků… Prostě být rychle bohatí, nebo byli nejchytřejší a nechtěli se dozvědět více, nebo třeba jen pospíchali. Je mnoho lidí, kteří mají ohledně podnikání různé úvahy – já jen říkám, že 21 kroků ve správném pořadí, správně provedených zajistí nesmrtelnost Vaší firmy!

Dám Vám příklad. Když budete vařit polévku a přeskočíte krok, například umýt hrnec po předchozím vaření, a začnete v něm vařit polévku, víte, co uvaříte – možná to bude chutnat:)… no sami posuďte, zda dostanete ocenění Kuchař roku.

Firmy jsou vedeny různými způsoby, mají také různé úspěchy, někdo řekne „někteří to udělali nepoctivě“, nebo „oni mají známé“. Víte, všechno je možné, ale tam, kde se daří ať už vědomě, nebo intuitivně, nepřeskakují žádný z těchto 21 kroků.

KDYŽ PŘESKOČÍTE JEDEN KROK, JE MOŽNÉ, ŽE ZAKOPNETE…

Funkční postupy jsou známy, jsou jednoduché, jen je třeba si je uvědomit. Kdo nechce – nenutím ho, přeskakujte dál – pokud Vám to funguje, já si přeskakování užil a vždy mě přeskočení vrátilo tam, odkud jsem přeskočil. Znáte to? Pořád se o něco snažíte a často se ocitnete tam, odkud jste vyšli, někdo tomu říká „začarované kolečko“, nebo „bludný kruh“. Já žádného čaroděje neviděl, a pokud bloudím, podívám se do mapy. Klidně se dál motejte, když Vás to baví:), však je to Váš život.

Pokud se chcete pohnout z místa a nevracet se tam, kde jste už byli, mám mapu – 21 kroků a bez přeskakování!!!

CHCETE ZNÁT TĚCHTO 21 KROKŮ?

MÁTE JE MÍT – PROTOŽE PRÁVĚ VY JSTE PŘIPRAVENI JE POUŽÍT!

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek