Řeší koučink problémy?

Zabere to jen 6 min času

9. Koučink

9. ŘEŠÍ KOUČINK PROBLÉMY?

Moc rád bych Vám odpověděl ano. Ale odpověď nechám na Vás.

Koučink v mé oblasti je akce, která způsobuje, že schopnosti majitelů firem jsou větší. Jednoduše řečeno, majitel firmy něco nezvládá, nějakou základní potřebnou činnost a je mnou koučován proto, aby ji zvládl.

Problémy jsou reálné věci života, života Vás majitelů firem. Jsou to překážky, které Vás zastavují v tom, abyste byli úspěšní, nebo ještě úspěšnější. Vím, jak by bylo super mít kouzelný proutek, díky němuž byste se stali dokonalými, a všechny problémy by zmizely. A věřte, kdyby to tak šlo a Vám to pomohlo, tak bych Vám takový proutek dal. Jenže já nejsem šaman a život v tomto světě není snadný, tak nám zbývá pouze tvrdá poctivá práce.

Představte si fotbalistu: on má kouče, a kdyby se tento fotbalista spoléhal na kouzla svého kouče, místo toho, aby poctivě trénoval – běhal s míčem i bez něj, učil se číst hru a hráče, střílel góly – jak by dopadl? Hru hraje on, ne jeho trenér, potí se on, ne jeho trenér, peníze bere on, ne jeho trenér a potlesk sklízí on, ne jeho trenér.

KOUČINK ZVYŠUJE SCHOPNOST PŘEŽÍT VÁM A VAŠÍ FIRMĚ, HRU UŽ HRAJETE VY.

Koučovat majitele firmy, který spoléhá, že kouč za něj vyřeší všechny potíže, je prakticky zbytečné, poněvadž takový kouč, který toto tvrdí, nemůže splnit slovo a koučovaný majitel firmy bude zklamaný.

Závěrem chci dodat jedno velmi chytré moudro. Není špatných podřízených, jsou pouze špatně vedeni. Proto každý koučink musí přinést výsledek a jedním z mých výsledků jsou velitelé, kteří mají dobré podřízené.

Koučink věci zrychluje a zefektivňuje. V naší zemi prakticky neexistuje tréninkové středisko pro podnikatele, a proto mnozí hledají záchranu v knihách a jdou pokusem a omylem, jsou samoukové – není to zlé – pořád lepší jak si myslet, že já vše vím, ale tato cesta je velmi dlouhá.


CHCETE BÝT SCHOPNĚJŠÍ MAJITELÉ?

CHCETE ZAŽÍT KOUZLA KOUČINKU?

CHCETE ZVLÁDAT SVÉ PROBLÉMY S LEHKOSTÍ?

CHCETE MÍT STÁLE LEPŠÍ A LEPŠÍ VÝSLEDKY?

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek