Už se Vám nechce podnikat?

Zabere to jen 6 min času

6. Nadřízení a podřízení

JSME VŠICHNI LENOŠI?

Když se řekne „líný“ – představoval jsem si tlustého chlapíka, jak leží před televizí. Sotva se pohne a svět kolem něj jako by se zastavil.

Toto nebude Váš případ. Ale když řeknu „my lidé máme jednu společnou vlastnost a tou je lenost“, setkávám se s kladným ohlasem. Přitom lidé, co mi odpovídají, nejsou ani tlustí, a dokonce někteří se ani nekoukají na televizi. Jak to tedy je?

Lenost je vlastnost, která se projevuje jako „nechuť k práci“. To je výstižné a příklad s chlapíkem to potvrzuje. Ale co to je ta práce? Práce je účelná lidská činnost, konaná s určitým úsilím. A co znamená účelná? Účelný je definován jako dobře sloužící.

Když to tedy shrneme, tak lenost je vlastnost, kdy člověk nemá chuť dělat činnost, která by posloužila vzniklé situaci – nejlépe by situaci zvládla!!!

COKOLI CO DĚLÁME, MŮŽEME DĚLAT LÉPE!!!

Viděl jsem mnoho případů, kdy byli obchodníci zaplaveni zakázkami, perfektně ovládali svůj trh a najednou, co se stalo – zlenivěli. Co ovládají dnes? Páčky u vysokozdvižného vozíku, nebo hrací automaty.

Viděl jsem mnoho případů – lidi, kteří neměli nic, doslova jim šlo o přežití – přidali do kroku, nechtěli koukat na sportovní pořady s očekáváním příchodu státní podpory. Tito lidé makali, lenost byla pryč.

Dokonce jsem viděl stejné lidi zlenošit a následně zamakat. I já sám jsem tyto chvíle mnohokrát pocítil.

Koho to stále baví mít úspěch a neúspěch, ale podstata takových stavů leží právě v naší lenosti. Dokonce jsem se dozvěděl, co je příčinou této přirozené vlastnosti, a byl jsem velmi překvapen.

Vy, kdo se nechcete stále dostávat z onoho „mně se dnes nechce“, Vy, co se chcete naučit takové stavy překonávat, Vy, co nechcete stále dohánět ztracený čas – pro Vás mám připravený speciální program, který Vás totálně zefektivní, a to, co jste nedokázali včera, může být dnes hračkou.

 

CHCETE UKÁZAT OKOLÍ, JAK ZATOČIT S LENOSTÍ?

CHCETE ŽÍT ŽIVOT BEZ NÁHLÝCH ZVRATŮ?

UDĚLEJTE ZE SVÉ LENOSTI VÝHODU!!!


VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek