Kdy začít obchodovat?

Zabere to jen 6 min času

5. Firma a Obchod

V OBCHODĚ VYHRÁVÁ TEN, KDO HO DĚLÁ

O obchodě a obchodnících se dá napsat tisíce stran. Já jich napsal pouze pár s jediným úmyslem – přimět každého majitele firmy k tomu, aby neztrácel svůj drahocenný čas pohledem na to, jak mu ujíždí konkurence, aby příliš nepřemýšlel o tom, zda je to zrovna ta správná obchodní strategie, aby prostě začal.

Na obchod a obchodování existuje mnoho názorů, pouček, postupů, ale pokud nezačnete obchodovat, kvalitní obchod nevznikne.

To je jako, když budete studovat knihy o tenisu, dívat se něj v televizi, nebo o něm přemýšlet, když ho nezačnete hrát, tenistou se nestanete.

Existuje mnoho kritiků, kteří posuzují správnosti a nesprávnosti, ale nepostarají se o to, aby to, co hodnotí, šlo správně. Tito lidé vystavují stopku každé snaze o vznik něčeho dobrého. NEVŠÍMEJTE SI JICH!!! Než se dítě naučí běhat, mnohokrát spadne.

OBCHOD NEVZNIKNE BEZ TOHO, ANIŽ BY SE ZAČAL DĚLAT!!!

Každý vznik něčeho nového musíte odstartovat. Když se podíváte na sport, zjistíte, že právě na startu velmi záleží!

Přeji Vám, ať už startujete svůj profesionální obchodování poprvé, nebo opakovaně, abyste svých obchodních cílů dosáhli a tento závod vyhráli.

Odstartujte tak, aby Vaším výsledkem nebyly výčitky, že jste jednou odstartovali, a když Vás přepadnou pochybnosti – hoďte je za hlavu, ty Vám peníze na účty nepřinesou:), žádná velká výhra není snadná, prostě dělejte obchod dál!!! Na konci Vás čeká odměna.

Vy, co chcete odstartovat dobře, vyhnout se mnoha pádům a nečekaným událostem, zavolejte – jsem tu pro Vás. Víte, někdy je hodně drahé jít cestou pokusů a omylů, prošlapávat to, co už je částečně prošlapané. Vás, co máte strach, že to bude nuda, dělat něco, co už je známé, Vás mohu ujistit, že i tak si dobrodružství užijete dost.

Někteří při prošlapávání cesty prošoupali všechny boty, co měli – i ty půjčené. Z vlastní zkušenosti to mohu potvrdit. Faktem stejně zůstává, že pokud OBCHOD NEZAČNETE DĚLAT, NEBUDE!!!

ODSTARTUJTE SVŮJ OBCHOD PRÁVĚ TEĎ!!!

VYVARUJTE SE NEJISTOT A VÁHÁNÍ PŘI OBCHODOVÁNÍ!!!

CHCETE MÍT V OBCHODOVÁNÍ JISTOTU?

VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek