Víte, proč existují obchodníci?

Zabere to jen 5 min času

5. Firma a Obchod

PROČ EXISTUJE OBCHODNÍK?

Dlouhou dobu jsem se věnoval obecným zásadám, které se týkají přímo Vás majitelů firem. Nastínil jsem problematiku tvorby a řízení společností s ohledem na zásady úspěchu při těchto činnostech. Dnes se na podnikání podíváme trochu z jiného soudku, který je také váš.

Souhlasíte, že bez kvalitního obchodu úspěšná firma nebude existovat?
Pokud neumím prodat, tak těžko mohu vyrábět a řídit firmu.
Řídit firmu, která nevyrábí, mi připadá jako řídit auto s posledním litrem benzínu a čerpací stanice není v okolí 1 000 km. Palivo dojde – auto přestane mít smysl.

Kdo má přinést palivo do firmy? A co je palivem pro firmu? Palivem pro firmu jsou peníze – souhlasíte? Když má firma finance, tak jede, stejně jako auto.

JEDINÝM ÚKOLEM OBCHODNÍKA JE PŘINÉST DO FIRMY PENÍZE.

Role obchodníka je velmi jednoduchá a poslání obchodníka je nadmíru důležité. Na obchodování není nic komplikovaného. Jedinou komplikací je, že si někteří podnikatelé spletli důvody, proč vlastně obchodníka mít, a to některé dostalo do značných potíží a ohledně obchodu vzniklo mnoho nepravd, kterým lidé uvěřili!
Tento důležitý post je ve firmách často zaměňován za někoho, kdo se modlí u telefonu, aby zazvonil. Když nezazvoní, je na vině málo reklamy, nebo špatná cena, nebo dokonce špatné zboží, které prodává.

Podnikatelé, není jiný důvod, proč obchodník existuje, tuto roli jsme vymysleli, proto abychom měli někoho, kdo naše firmy zásobí penězi.

Neříkám, že má shánět úvěry, nebo dokonce vykrást banku, jen říkám, že musí donést dost peněz na to, aby Vaše firmy mohly produkovat Vaše výrobky a mohly růst.

Pokud tento základní účel nepochopí obchodník, nikdy se obchodníkem nestane.

Jak udělat z obchodníka opravdového obchodníka, jak zajistit, aby tento účel naplnil?

Existuje pár základních jednoduchých pravidel a technik, které když si jako obchodníci osvojíte a naučíte je své obchodníky, budou Vaše firmy zásobeny penězi.

Tyto základy jsou staré jako lidstvo a tak jednoduché, že se je může naučit každý, kdo chce být v obchodě velmi úspěšným.

Jeden velmi úspěšný obchodník (Les Dane) napsal „na světě jsou 2 % obchodníků, kteří vydělají více peněz než zbylých 98 %.

ZJISTĚTE TAJEMSTVÍ 1. LIGY OBCHODU A STAŇTE SE OPRAVDOVÝM OBCHODNÍKEM.

CHCETE NOSIT DOSTATEK PENĚZ DO FIRMY?
VY, CO SI TROUFÁTE, ZAVOLEJTE TEĎ A SPOLEČNĚ SE DO TOHO PUSTÍME!!!


Držte se!


Josef Orálek