Mají Vás podřízení rádi?

Zabere to jen min času

4. Geniální Šéf

GENIÁLNÍ ŠÉF NEPOTŘEBUJE BÝT OBLÍBENÝ

Už jste si někdy něco oblíbili? Znáte ten pocit, že s něčím oblíbeným býváte raději než s neoblíbeným? Když máte něco v oblibě, je to pro Vás příjemné?

Co je to ta OBLIBA? Když jsme oblíbení, znamená to, že je něco, co se lidem na nás líbí, jinak řečeno, za něco jsme obdivování, někdo na nás vidí něco příjemného nebo by chtěl někdo být jako my.

Úkolem šéfa je, aby práce byla vykonána, ale práce není vždy příjemná a lidé ji občas přijímají s odporem. Když se podíváte do předchozího odstavce, tak vidíte, že touha po oblibě může šéfa zabít. Šéf, který touží po tom být oblíbený, nenaplní svůj základní cíl: vést lidi k práci!
To je stejné, jako když vrátný nechá závoru otevřenou nebo prodavačka usne za pokladnou.

Když toto celé shrnu:

GENIÁLNÍ ŠÉF DYCHTÍCÍ PO OBLIBĚ SE ŽENE DO PASTI!!!

Lidé mají v oblibě různé věci a lidi kvůli různým důvodům. Mám v oblibě svou ženu, protože skvěle vychovává naše děti, má oblíbená značka auta je velmi rychlá, můj oblíbený herec je tvrdý a sympaťák. Když něco máme v oblibě, tak je to pro něco, z nějakého důvodu.

Šéf má nepopulární úkol, pořád po svých podřízených něco požaduje… To se může líbit lidem, kteří chtějí stále něco dělat, ale takových mnoho není. Prostě lidem se často nechce.

Už jste viděli nadšení fotbalistů, když jim jejich kouč naložil ještě tři kilometry svižného klusu?

GENIALITA ŠÉFA SPOČÍVÁ V JEHO MOTIVACI NECHTÍT BÝT OBLÍBENÝ, ALE DOSAHOVAT POŽADOVANÝ VÝSLEDEK A VYŽADOVAT HO!!!

Neřiďte se výše uvedeným a Vaše další práce může odporovat tomu, abyste byl geniální šéf.

Toto samozřejmě nechci – proto Vám ukážu cestu, jak se stát geniálním šéfem. Zjistíte, jak si zajistit oblibu u svých pořízených jako pravý šéf!!!

ZJISTĚTE PRAVÉ PŘÍČINY SVÝCH NEZDARŮ…

CHCETE, ABY VÁS LIDÉ OBDIVOVALI PRÁVEM?

STAŇTE SE GENIÁLNÍM ŠÉFEM A VEĎTE SVÉ LIDI K PROSPERITĚ!

VOLEJTE JEŠTĚ DNES!!!!

Držte se!

Josef Orálek