Nevíte, kde je skutečný problém?

Zabere to jen min času

4. Geniální Šéf

GENIÁLNÍ ŠÉF NAJDE PROBLÉM A PŘESNĚ HO VYŘEŠÍ

Geniální šéf není ani tak ten, který má mnoho informací. I když informace jsou důležité, ale genialita šéfa spočívá v jednoduchosti a účinnosti řešení.
Proto aby bylo řešení jednoduché a účinné, musí být schopen geniální šéf najít to pravé „PROČ“, proč problém nebo potíže existují.

Představte si, že si dáte do servisu auto s vrzajícím volantem: mechanik pracuje na opravě nějaký čas. Vy si přijdete pro opravené vozidlo, převezmete si jej a na první křižovatce se ozve vrznutí, myslíte si, to není možné, ve druhé zatáčce je vrznutí silnější… Druhý den ráno jste opět v servisu – mechanik říká: „Ale já jsem to promazal.“ To je pravda, ale neopravil. Nechal jste tam auto a odpoledne jste ho převzal – vrzání bylo odstraněno. „Sice nevím, jak jsem to dokázal, ale je pryč, asi náhoda,“ říká mechanik s tím, že je vše ok. Jezdíte týden a upadne Vám kolo!!!

KDYŽ NENÍ ZNÁMO TO PRAVÉ „PROČ“, JE PODNIKÁNÍ VELMI BOLESTNÉ.

Všechny komplikovanosti přicházejí pouze z toho důvodu, že myslíme, co by to mohlo být, nebo protože nám někdo poradí, co si myslí on – většinou radu dostaneme od okolí, které tyto potíže způsobuje, a katastrofa je na světě.

Je velmi snadné nalézt to pravé „proč“, když víte jak. Celá pátrací akce je velmi snadná, nemusíte být „major Zeman“, abyste TO uviděl.

Nedělejte stejnou chybu jako lékař, který si myslel – pak jeho cesty se slovy „promiňte“ vedou na hřbitov.

Neztrácejte zbytečně čas, peníze a svou autoritu. Naučte se, jak nalézt to pravé „proč“, a staňte se geniálním majitelem a šéfem své firmy.

Zjistěte, jak používat jednoduchost a účinnost s jistotou, že víte, že toto je to správné, co řešit máte!!!

ZAVOLEJTE MI A NAPLÁNUJEME, JAK Z VÁS GENIÁLNÍHO ŠÉFA UDĚLAT.

CHCETE VĚDĚT, CO VÁM OPRAVDU BRÁNÍ V DOSAHOVÁNÍ ZISKŮ?
CHCETE VĚDĚT, JAK VĚCI ŘEŠIT RYCHLE A ÚČINNĚ?
CHCETE VÉST SVÉ LIDI K ÚSPĚCHU?

VOLEJTE JEŠTĚ DNES!!!

Držte se!

Josef Orálek