Radši si to udělám sám... děje se to i u Vás?

Zabere to jen 5 min času

4. Geniální Šéf

GENIÁLNÍ ŠÉF DOSTÁVÁ PRÁCI HOTOVOU

Dali jste někdy svému podřízenému úkol? On přišel za nějaký čas, asi o dvě hodiny dříve, než jste předpokládali, a říká, „jsem tady, mám vše hotové a ještě jsem stihl získat pět klientů navíc“.

Víte, kdybychom se zabývali předmětem „loajalita“, tak toto je loajalita, ale ji necháme stranou. Takový pracovník je velmi cenný pro Vás, pro Vaši firmu, klienty atd.

Mnohokrát jsem však viděl šéfy, kteří už ani nemají zájem své podřízené úkolovat. Poznal jsem šéfa, který místo, aby rozvíjel firmu, skládal náklaďák a vysvětloval to tím, že on jediný to dokáže!!!

Toto jsou dva extrémy, první extrém mluví o šéfovi, který opravdu velí a má autoritu, a druhý extrém ukazuje šéfa, který ztratil všechnu autoritu a už nikomu nevěří a nikomu nevelí, jeho organizace se zmenšila, na něj a na uklízečku… prozatím.

ŠÉF, KTERÝ NENÍ SCHOPEN DOSTAT PRÁCI VYKONANOU, JE NUCEN JI VYKONÁVAT SÁM!!!

Pánové, a je to tak jednoduché, kdybyste věděli, co vím já, asi byste se smáli. Je velmi snadný způsob, jak z každého vychovat šéfa, který dostává práci hotovou.

Já sám jsem velel firmě a po krátkém čase, když jsem ji převzal, začala prosperovat. Jako šéf jsem pracoval šest hodin týdně a stačilo to. Jak to, že se někdo honí a tak tak vyžije, a někdo pracuje poctivě pár hodin a prosperuje.

Odpověď existuje.

Všichni máte schopnost dostávat práci hotovou a právo na zasloužené užívání si života úspěšného majitele firmy.

Tak chcete být šéfem, nebo otrokem svého podnikání???

Zavolejte mi a poradíme se o tom, jak z Vás geniálního šéfa udělat.

ZAČNĚTE OVLÁDAT SVOU FIRMU MÍSTO TOHO, ABY FIRMA OVLÁDALA VÁS!

CHCETE, ABY VÁS LIDÉ POSLOUCHALI?

CHCETE BÝT UZNÁVANÝM ŠÉFEM?

CHCETE VÉST SVÉ LIDI K ÚSPĚCHU?

CHCETE BÝT KVALITNÍM VELITELEM?

VOLEJTE JEŠTĚ DNES!!!


Držte se!


Josef Orálek