Víte, co chcete?

Zabere to jen 6 min času

3. Profesionál

PROFESIONÁL VÍ, CO CHCE, A JDE ZA TÍM

Každý asi víme, co chceme. Co by chtěl takový majitel firmy? Mít úspěšnou firmu, poctivé zaměstnance, zisk, být bohatý, slavný, uznávaný, mít míň starostí, víc jistoty atd. To je přece jasné. Toto jsou cíle, které si každý z nás zaslouží a má jich dosahovat.

Profesionální tenista ví, že chce vyhrát Wimbledon. Profesionálních tenistů jsou na světě tisíce. Jak to, že pouze pár jedinců dosáhne na tuto trofej? Co je za tím?

Vy máte štěstí, že Vaši konkurenci tvoří pouze pár firem a pomyslných Wimbledonů je relativně hodně, tím chci říci, že konkurenční prostředí v tenise je hodně našlapané.
Přes tento fakt se opravdu setkávám s majiteli, kteří nejen nevědí, co chtějí, ale dokonce mi říkají, že oni ani nic chtít nemohou, že mohou dostat pouze to, co jim je dáno. No to je „paráda“!!! Co říkáte?

V tomto případě Andre Agassi stojí na čáře a čeká na to, až mu soupeř napálí míček mezi oči…

Ne děkuji, o toto já zájem nemám, každý z nás má právo něco chtít a může toho dosáhnout. Každý z nás se může stát úspěšným, každý z nás může zvládnout cokoli, oč opravdu bude jako profesionál bojovat.

Na tomto světě není místo pro slabé jedince ani v podnikání a ani v tenise. Nenutím Vám nic, ale člověka podřízeného svému „osudu“ na stupni vítězů těžko najdete.

PROFESIONÁL, KTERÝ SE SMÍŘÍ SE SVÝM OSUDEM, DOSTANE NA FRAK OD AMATÉRŮ.

Vy jste Ti, co Tvoří budoucnost, tak ji vytvořte a běžte za ní. Lze plnit svá očekávání!!!
A Vy, kteří víte, že pomoc je dobrá i v tak „nemalé“ věci jako jít si za svým, tak mi zavolejte, protože já vím, co způsobuje Vaše neúspěchy a co víc, umím to odstranit.

CHCETE SE DOZVĚDĚT, CO VÁM OPRAVDU BRÁNÍ V ÚSPĚCHU?

ZJISTĚTE, JAK PROSADIT I „NEMOŽNÉ“. NAUČTE SE PŘEKONAT KAŽDOU PŘEKÁŽKU!!!

CHCETE ÚSPĚŠNĚ PODNIKAT? ZJISTĚTE, JAK SE STÁT NEJLEPŠÍM!!!

VOLEJTE TEĎ, RÁD VÁS POSUNU DÁL!!!


Držte se!


Josef Orálek