Obdivuje Vás Vaše okolí?

Zabere to jen 5 min času

3. Profesionál

PROFESIONÁL VYCHOVÁVÁ SVÉ OKOLÍ

Jak to myslím? Proč je to pro Vás majitele tak důležité? Rád to objasním?

Vzpomenete si, když jste byly děti, že jste měly svůj idol. Chtěli jste být dobří jako fotbalista, hokejista, zpěvák, zpěvačka, nebo modelka? Já chtěl být jako Andre Agassi a víte, jak se mi to povedlo? Měl jsem dlouhé vlasy jako on – jeho tenisových kvalit jsem však nedosáhl, to jistě víte, asi byste mne někteří znali.

Když se podíváte do médií, vidíte, o kom se píše, o kom se mluví. Souhlasíte, že to je většinou o lidech, kteří ve svém oboru něčeho dosáhli, takže jsou, nebo museli být profesionálové. Ale proč někteří již nejsou profesionálové?

Podívejte se na lidi jako Karel Gott, nemusí se líbit každému z Vás, co mu ale nelze upřít je, že již několik desítek let je na vrcholu mezi umělci. Kolik negativních zpráv se o něm píše? On je stále profesionálem.

Jsou i jiní „uznávaní“ lidé, ke kterým ostatní vzhlíželi a uznávali je. Ale něco se v jejich životě stalo. Jak to, že najednou o nich média píšou, že dělají to a zase tohle, jedni je kritizují, druzí se snaží chovat se jako oni – však jsou slavní. Proč by si obyčejný člověk nepořídil milenku, když takový politik – náš vůdce – může takovou milenku mít. Tito lidé již profesionály nejsou.

Majitel firmy, který svým lidem ukazuje, že hrát můžou i bez pravidel, profesionálem není. Co svému okolí dává?

PROFESIONÁL MÁ KOLEM SEBE SVÉ FANOUŠKY, KTEŘÍ HO PODPORUJÍ!!!

Majitel firmy, šéf nebo jiná autorita, pokud chce být profíkem, tak ví, že se jeho lidé budou snažit napodobit ho, ví, že je vychovává, ví, že mu fandí…
Jak je vychované Vaše okolí? Máte kolem sebe své fanoušky?

Ten, kdo zjistí, že to kolem něj není úplně OK, ten, kdo nemá ochotné zaměstnance, má vypočítavé klienty – prostě mu fandí jen malá hrstka – ten, kdo chce mít věrné klienty, oddané pracovníky, tomu s tím pomohu.
Však ryba smrdí od hlavy a můj zájem je, abyste si z toho hlavu nedělali a věci napravili.

ZJISTĚTE, JAK ZVLÁDNOUT SVÉ ZAMĚSTNANCE!!! ZJISTĚTE, JAK VYCHOVAT VAŠE KLIENTY!!!

STAŇTE SE UZNÁVANÝM MAJITELEM FIRMY – NE LOVNOU ZVĚŘÍ NEBO HROMOSVODEM!!!

CHCETE ÚSPĚŠNĚ PODNIKAT? ZJISTĚTE, JAK SE STÁT NEJLEPŠÍM!!!

VOLEJTE TEĎ, RÁD SE VÁS POSUNU DÁL!!!


Držte se!


Josef Orálek