Jste pořád na jednom místě?

Zabere to jen 4 min času

2. Úspěch

VYTRVALOST

Jsem člověk, který dokáže uběhnout 25 km. Takže o vytrvalosti něco vím:)

Co má společného vytrvalost s úspěchem? Proč je vytrvalost tak důležitá? Co vlastně lidé na vytrvalosti jiných obdivují?
Pokud úspěch závisí na překonávání překážek, tak vytrvalost závisí pouze na Vás. 
Co jsem to napsal?
Úspěšný hokejista musel vytrvale trénovat a je obdivován. Neúspěšný hokejista, netrénoval, protože se mu nechtělo překonávat překážky, nebyl vytrvalý a lidé ho neznají.

Vytrvalost je schopnost jít stále za svým cílem.

Například vezměte si dřevorubce, který musí pokácet strom – má pouze tupou sekeru a naostřit ji není možné. Potom nezbývá než sekat, musí vytrvale sekat do stromu až padne. Takže úspěch je ležící strom a překážka je tupá sekera, takže pomůže pouze vytrvalost...souhlasíte?

Jak Vám to může pomoci ve Vašem podnikání? Sami se podívejte, v čem moc vytrvalí nejste a zhodnoťte si, jak Vám ta aktivita překáží a nebo pomáhá v podnikání.

Vím, že být vytrvalý je velmi těžké a namáhavé, to mi povídejte – když Vás po 18 kilometrech běhu začnou bolet nohy a vy máte ještě sedm kilometrů před sebou – já vím, jak je těžké být vytrvalý.

Když se podíváte na některé lidi, kteří dychtí po úspěchu, bez schopnosti vytrvat, tak naleznete, lidi, kteří toho mnoho zkusí, nedokončí a jdou na další akci. Tady je vytrvalost vystřídána selháním.

ÚSPĚCHU DOSÁHNE TEN, KDO SE VYTRVALE POKOUŠÍ PŘEKONAT PŘEKÁŽKU, AŽ JI PŘEKONÁ!!!!

Vytrvalost je bolest, rozčilování a sebedůvěra, je to hodně úsilí, ale sám Vám mohu potvrdit, pocit dosažení cíle, je tak úžasný, že okamžitě zapomenete na tu hrůznou cestu vedoucí do cíle.

Vytrvalost je schopnost, která je Vám daná a kdo říká „já nejsem vytrvalý“, tak nikdy nebude. Tato schopnost lze vytrénovat, je to snadné – stačí mi zavolat a pak už jen musíte být vytrvalí:)

CHCETE MÍT SCHOPNÝ A LOAJÁLNÍ PERSONÁL?
CHCETE MÍT AUTORITU U SVÝCH KLIENTŮ?

STAŇTE SE VYTRVALÝM MAJITELEM FIRMY!!
ZAČNĚTE VYUŽÍVAT SVŮJ PLNÝ POTENCIÁL!!!!!!

ZAVOLEJTE MI IHNED A JÁ VÁM POMOHU!

Držte se!

Pepa Orálek