Jste důležití?

Zabere to jen 5 min času

1. Důvěra

PODNIKATEL A JEHO DŮLEŽITOST

Proč začínám zrovna tímto tématem?
Co to vlastně ta důležitost je?
Důležitost znamená moc, vliv, je to něco, bez čeho se ostatní nemohou obejít. Je to něco, co ostatní považují za svou jistotu a budoucnost. Je to něco, k čemu ostatní vzhlížejí s úctou, respektem a důvěrou.
Co je to moc a vliv? Jsou to sliby před volbami, nebo majitel firmy, který se zaváže, že se postará o své pracovníky a klienty, a tento slib dodrží? To je moc!

Co je na podnikateli tak důležitého?
V dnešní době to spíše vypadá, jako by bylo podnikání trestem pro lidi, kteří mají tu odvahu vytvářet své firmy. Tito bojovníci s „větrnými mlýny“ čelí nepochopitelným zmatkům v zákonech, které podporují lidi, co nechtějí pracovat, a ty, kteří pracují s úsilím uživit sebe i své podřízené, trestá daněmi. Tento odvážný člověk je většinou na své vlastní výplatní listině na posledním místě a jeho rodina ho stále bez větších výhod, které by zasluhovala, podporuje…

Tak co je tedy na podnikateli tak důležitého?

VAŠE MOC A VLIV, TO JE SCHOPNOST VYTVOŘIT PRO OSTATNÍ LEPŠÍ ŽIVOT.

Lidé by neměli práci, protože většina lidí se umí každé ráno jenom ptát: „Co mám dělat?“ Toto víme, a tudíž je to na nás, na podnikatelích.

Bez Vás, majitelů firem, by politici neměli co dělat, protože by neexistoval příjem do státní pokladny, a jak si můžeme všimnout, politici bez peněz druhých nikdy nic nevytvoří.

Celá společnost visí na Vaší schopnosti uspět. Uspět v tom, v čem jste nejlepší.
Podívejte se, co je důležitější – pracovat, nebo vymyslet prospěšnou práci pro ostatní? Můžeme si na to dát příklad: Co bylo v minulosti důležitější? Auto, nebo myšlenka na to, že se člověk může přepravovat rychleji?

Bez Vás majitelů firem a Vašich nápadů nemohou ani Vaše firmy a ani celá společnost přežít. Důkazem tohoto tvrzení bylo 50 let totality, kdy vše vzal do rukou „nepracující lid“ – jak to dopadlo, víte.

Jste velmi důležití, jste nejdůležitějším článkem celé společnosti. Proto jsem se rozhodl Vám pomoci uspět. Prostě podpořit Váš úspěch tam, kde ho máte mít. Bez uhýbání a kompromisů jednoduše podnikat tak, jak chcete Vy.

Pravidelně Vás budu informovat a budu Vám posílat své náměty na to, jak uspět.
Pro každého jsem tady já a můj tým Litecom, s.r.o.
My budeme tvrdě pracovat na tom, aby Vaše důležitost rostla s Vaším úspěchem.

Držím Vám palce!


Josef Orálek